Mix and Match Module’s

 & Producten

Alle modules hieronder zijn met elkaar te combineren. Zo kan je
een persoonlijk ontwikkeltraject samenstellen, een back on track expertsessie, een loopbaantraject, storytelling programma,
outplacement traject, teamsessie, 

met individuele, online, persoonlijke en groepssessies.

De programma’s zijn gericht op het vinden van

je eigen wijze van zijn, doen en vertellen.
De kracht van je eigen normaal!

De tarieven die hier vermeld staan zijn individuele tarieven en geen instellingstarieven. 

Bel ons op 0611346979 voor meer info zodat we goed kunnen adviseren.

Impact Stories volgt de natuurlijke route van

hartkracht, daadkracht en woordkracht.

DISCLAIMER (COPYRIGHTS, EIGENDOSMRECHTEN EN GEBRUIKSRECHTEN

Deze producten zijn bestemd voor persoonlijk en individueel gebruik. Dat betekent dat wanneer jij het product aanschaft alleen jij toegang hebt tot het programma. Je hebt dan eenmalig gebruiksrecht. Je mag dus ook niets kopiëren of delen meta anderen. Alle copyright- en eigendomsrecht behoren Impact Stories en Your Impact Story Brainery, toe.  Dit is tenslotte hoe wij ons brood verdienden.

Wil jij dit programma inzetten voor jouw klanten dan is dat natuurlijk fantastisch! Laten we even  bellen om dit af te stemmen. Het is niet toegestaan om het programma aan te schaffen en door meerderen te laten gebuiken of zonder toestemming van Impact Stories op te nemen in jouw aanbod. 

Bedankt alvast voor het vertrouwen en begrip.

Waheeda reisde op haar 17e van Engelstalig Guyana naar Nederland. Zij is van oorsprong Engelstalig en heeft hier de Nederlandse taal geleerd. Ze is een eigen wijze vrouw en liefhebber van verhalen met een onwrikbare positieve en creatieve mindset en een onuitputtelijke bron van ideeën. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in leiderschap, ondernemen, mens, organisatie, arbeidsmobiliteit, veranderingen, transities gepaard met levenslessen, tegenslagen, crisissen, tragediën en successen.

Ze heeft als missie jou te inspireren en aan te moedigen om te gaan en staan voor je échte verhaal (Woordkracht), je ware betekenis (Hartkracht). Je doen in lijn te brengen met je verhaal & betekenis (Daadkracht). Jezelf te bevrijden. Vanuit je eigen waarde(n) en eigen verhaal te leven, werken, ondernemen en/of te leiden. Al haar storytelling en coaching programma’s, sessies, methodieken en  creativiteit zijn hierop gericht. 

Zij streeft naar een wereld waarin wij oordeelloos naar elkaars verhalen luisteren en (nieuwe) collectieve, menselijke verhalen maken. Verhalen die gaan over verbinding en die ons verbinden. Een wereld waarin  wij de kracht en kunst beheersen om onze verhalen op waarde te schatten en te ontdoen van schroom en schaamte.

www.impactstories.nl          info@impactstories.nl

error: Content is protected !!
× Vragen?