Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
590,-
Begin
This programma is currently closed

Welke verhalen kenmerken jou?
 

Jouw Woorden

Jouw Ritme

Jouw Impact

Welkom!
Top dat je voor dit programma hebt gekozen!

 

Nieuwe tijden vragen om nieuwe verhalen

Wat een feest!

Jij gaat hier namelijk leren hoe je op een leuke, oorspronkelijke, praktische, verhaalmakende, en -vertellende wijze jouw expertise verhaal of verhalen, je signature story of stories, in rake woorden kan vatten. Hoe je van jouw taal naar jouw verhaal gaat. Ik deel mijn storytelling liefde en expertise en die van anderen, met alle liefde met jou. Je gaat hier ook 

het onderscheid maken tussen welke  verhalen van jou zijn en welke verhalen niet.

Je hebt, als het goed is, jouw werkboek in de post ontvangen. Dit heb ik speciaal voor jou ontworpen. Ik hoor graag wat je ervan vindt. Hoop dat je daardoor al een beetje in de stemming bent gekomen. Ik heb er ontzettend veel zin in om straks met jou jouw meervoudige verhaal te onthullen.

Wat ik daarmee bedoel?
Dat jij meer bent dan een éénzijdig, enkelvoudig verhaal. A single story zoals Chimamanda Ngozi Adichie vertelt in haar TedX speech: hier is een korte versie van haar talk om in de stemming te komen.

 

The danger of a single story. Ik ben bevoorrecht geweest om haar live te horen spreken in Tivoli Vredenburg. 

Jouw meervoudige, persoonlijke verhalen  verbinden wij aan jouw professioneel verhaal. Zo treedt je de markt tegemoet als authentieke mens èn professional. Je bent geloofwaardig, relevant en zichtbaar.

Je vertelt het verhaal over wie je bent, waar je voor staat, waar je voor gaat, wat jou heeft gevormd tot wie je nu bent, wat je expertise is, je missie, je visie… op een onweerstaanbare manier dat je gesprekpartner of je publiek niet in slaap valt. Je kent het wel. Heb je zelf waarschijnlijk ook wel eens meegemaakt bij anderen.

Het doel? Impact maken! Jezelf zijn. Heel. Oorspronkelijk. Zorgen dat je onthouden wordt. Dat je connectie hebt. Dat je geloofd wordt. Dat jouw verhaal dusdanig boeiend is dat de ander het door kan vertellen. Alles wat hier ontwikkeld wordt doe ik vanuit het volgende: 

Missie

Jou inspireren en aanmoedigen om te gaan en staan voor je échte verhaal (je woordkracht), je ware betekenis (hartkracht) en je doen in lijn brengen met je zijn (daadkracht). Jezelf  bevrijden. Vanuit je eigen waarde(n) en eigen verhaal te leven, werken, ondernemen en/of te leiden. Alle storytelling en coaching programma’s, sessies, methodieken en, creativiteit zijn hierop gericht. 

Visie

Ik zie een wereld voor mij waarin wij oordeeloos naar elkaars verhalen luisteren en (nieuwe) collectieve, menselijke verhalen maken. Verhalen die gaan over verbinding en die ons verbinden. Een wereld waarin  wij de kracht en kunst beheersen om onze verhalen op waarde te schatten en te ontdoen van schroom en schaamte.

Ga op je gemak naar de programma-onderdelen kijken en bel mij op 06-11346979 om een planning te maken voor de bijbehorende persoonlijke sessies. 

Let op : doe je mee met het programma ‘Jouw Ontwikkeladvies’? Dan hoef je mij niet te bellen. Mijn PA gaat per mail met jou een planning maken. We gaan elkaar dan binnenkort ‘live’ online zien.

We starten met een kampvuur sessie!

Daar heb je waarschijnlijk al een planning voor gehad.

Ga nog niet met de andere onderdelen aan de slag totdat we ons kampvuur sessie hebben gehad.

 

Veel plezier en creativiteit!

 

 

Disclaimer:

Alle auteursrechten, eigendomsrechten en kopieerrechten behoren Impact Stories toe. Ik wil je erop attenderen dat de gebruikersvoorwaarden van toepassing is op alles in dit programma. Van de inhoud mag er niets gekopieerd, gedeeld, verkocht of onderwezen worden. Je hebt gedurende de looptijd van dit programma toegang tot de inhoud en mag daar niets van met een ander delen, reproduceren, verspreiden, verwerken op straffe van juridische maatregelen. Hier verdienen wij ons brood mee en gaan ervanuit dat jij als gebruiker dat zal respecteren en in stand houden. 

error: Content is protected !!
× Vragen?