‘Oerboeken’ 

zijn boeken die mij in mijn kern raakten en mijn leven hebben veranderd. Klik op de tekst als je meer info wilt. Je wordt dan omgeleid naar management boeken.nl. Speciaal voor de klanten die mij vaak vragen naar een link of een naam bouw ik hier aan deze lijst. De pijlen brengen je door de collectie heen. Er komen nog meer aan! 

De Kracht van Kwetsbaarheid - Brené Brown

Voor degene die zichzelf wil bevrijden van schroom en schaamte en zijn verhaal wil vertellen. Brené Brown inspireert met verhalen die resonneren.

Big Magic - Elizabeth Gilbert

Keer terug naar je oorspronkelijke creativiteit. Elizabeth Gilbert inspireert met haar eigen verhalen en met praktische tips. Heerlijk, heel en licht. Je blijft lezen.

The Power of Meaning - Emily Esfahani Smith

In ‘De kracht van betekenis’ stelt Emily Esfahani Smith dat we het verkeerde doel hebben nagejaagd. Niet geluk maar betekenis maakt het leven de moeite waard.

Wabi Sabi - Beth Kempton

Japanse wijsheid voor perfect imperfect leven. Ook weer super mooie verhalen en heel veel handige oefenining die je leven zullen transformeren.

Ik heb de tijd - Paul Looman

Ik roep vaak “tijd ben je zelf”. Paul Looman leert ons onze tijd te leiden en niet andersom.

Ikigai - Ken Moji

Veel Japanners hebben van nature een ikigai, een reden om ‘s morgens op te staan. Het wordt ook vaak omschreven als ‘het geheim voor een lang en gelukkig leven’. Voor jou die jouw ikigai wil vinden.

Social Meaning - Jochem Klijn

Mijn vader was een rasechte netwerker. Dit boek gaat over netwerken, maar dan strategisch ingezet. In 12 handige en haalbare stappen leer je een netwerk bouwen, maar ook om je huidige netwerk te verbeteren.  En, het leest lekker weg.

De alchemie van het geluk - Inayat Khan

Soefi Inayat Khan (1882 – 1927) legt telkens de relatie legt tussen mystiek en het leven van elke dag.
De mens die zoekt naar een voller leven heeft behoefte aan een wegwijzer die hem een dieper begrip geeft van zijn eigen wezen zodat hij leert gelukkiger te leven. Ons geluk wordt bepaald door hoe wij ons leven interpreteren.

Follow my Socials
error: Content is protected !!
× Vragen?